LORDUL VINULUI DE CALITATE

Eleganță, rafinament, atenție și multă experiență. Cam acestea sunt, în cateva cuvinte, atributele care definesc un sommelier apreciat. Ce-i drept, în Republica Moldova, deocamdată, meseria nu este prea cunoscută, iar patronii localurilor nu se grăbesc să angajeze o astfel de persoană. Se fac, totuși, primii pași. Timp de zece zile, mai multe restaurante din Chişinău au câte un sommelier care îi “învață” pe clienți cum să savureze un vin de calitate și mai ales lângă ce bucate. Detalii, în materialul video.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s