Fabrica de Staruri 2, prezentată de Radu Vâlcan!

Prezentatorul de la ACASĂ TV, Radu Vâlcan, se pare că va modera show-ul „Fabica de Staruri 2”. Recent, Radu Vâlcan a primit o ofertă avantajoasă de a prezenta, la o televiziune din Republica Moldova, emisiunea «Fabrica de staruri», care a avut mare succes anul trecut. Conform unor surse din anturajul lui Radu, acesta e foarte tentat să accepte oferta producătorilor de peste Prut, numai că va trebui să vadă în ce măsură contractul semnat cu Acasă TV îi va permite să lipsească de pe post o perioadă lungă de timp, notează publicaţia Libertatea.
«Fabrica de staruri» a debutat anul trecut la postul Prime din Republica Moldova şi a fost prezentată de frumoasa Andreea Raicu. Show-ul de tip «Megastar» a avut audienţe record. Se pare că, pentru prestaţia ei, Andreea Raicu ar fi primit 120.000 €. Vedeta nu mai e agreată pentru noul sezon al emisiunii, pentru că ar fi făcut o serie de afirmaţii considerate jignitoare despre perioada petrecută acolo. Aşa că, anul acesta, producătorii «Fabricii de staruri» au trei propuneri: Radu Vâlcan, Virgil Ianţu şi Teo Trandafir. «Am discutat cu unele vedete, dar nu vă pot spune mai multe», a declarat Teodor Rădulescu, directorul artistic al show-ului, pentru Libertatea.

În acest caz apare o întrebare: de ce producătorii moldoveni optează pentru prezentatori de peste Prut? Oare ce nu le ajunge prezentatorilor de la Chişinău?

Reclame

7 comentarii

  1. super, radu te stiu dela povestiri adevarate si da esti si tu o vedeta! avem nevoie de tine pe tot parcursul fabricii! asa ca fii atent sustinator si nu fa vreo gluma de prost gust!!! mia facut placere sa te cunosk!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s