Cutremur devastator în Chişinău!

Cutremur devastator de 7 grade pe scara Richter s-a înregistrat în această dimineaţa în municipiul Chişinău! Echipe de pompieri, politişti şi ambulanţe au intervenit în evacuarea zecilor de persoane care au fost prinse sub darîmături! Din fericire nu este un caz real, e doar o simulare a unui cutremur! Serviciile antrenate, dar şi persoanele pătimite au demonstrat, încă o dată, cum trebuie să reacţioneze în cazul producerii unui seism!

Ora 6.30 dimineaţa, capitala este zguduită de un cutremur de 7 grade pe scara Richter! Echipe de pompieri, ambulanţe şi politişti au venit în timp record la clădirea Romaniţa, un imobil cu risc seismic ridicat, pentru a salva situaţia!

1

Ajunşi la faţa locului, echipele antrenate au purces la evacuarea celor blocaţi în imobil, cu ajutorul autoscărilor mecanice!

2

3

După ce au pătruns în clădire, pompierii şi echipele de salvatori evacuau sinistraţii şi îi transportau de urgenţă la punctele medicale mobile, amplasate în apropiere! Şi imediat după acordarea primului ajutor medical, rănitii erau duşi la Spital!

4

5

Cutremurul produs în această dimineaţă în zona străzii Nicolae Testimiţeanu în clădirea Romaniţa, a fost din fericire doar o simulare! Potrivit organizatorilor prin acest exerciţiu s-a demonstrat cît de pregătite sunt serviciile municipale, dar şi cetăţenii pentru a preveni astfel de cazuri!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s