Şi-au luat rămas bun de la tînărul împuşcat în cap de un poliţist!

33Flori, lacrimi şi durere! Aşa a fost presărat ultimul drum al tînarului împuşcat în cap acum 4 zile de un poliţist! Rudele şi prietenii băiatului, dar şi simpli oameni spun că sunt indignaţi de acest caz şi vor merge pînă în pînzele albe pentru a se face dreptate!
Corpul neînsufleţit al tînărului a fost adus la Biserica “Întîmpinarea Domnului”, din incinta Universităţii de Stat din Moldova ! Aici familia, colegii şi prietenii şi-au luat rămas bun de la băiat pentru ultima oară.
Persoanele venite la înmormîntarea tînărului împuşcat de un poliţist sîmbătă seara sunt indignate de poziţia oamenilor legii în acest caz şi spun că este nedrept să fie omorît un om nevinovat.
După ce a luat sfîrşit slujba religioasă cortegiul funerar s-a deplasat la cimitirul “Sfîntul Lazăr” din strada Doina a capitalei!
Amintim că, acum patru zile, tînărul a fost împuşcat mortal de un poliţist în scara unui bloc din sectorul Botanica. Poliţiştii au afirmat că au acţionat în conformitate cu legea. În acest sens, ieri, cîteva sute de tineri au protestat în faţa Ministerului de Interne şi a Procuraturii Generale. Tinerii au anunţat că vor continua acţiunea de protest sîmbătă, 21 martie la ora 12.00, lîngă monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt, pentru a se face dreptate în acest caz. Băiatul decedat – Alexei Vlasî, abia împlinise 29 de ani.

Anunțuri

1 comentariu

  1. Salut
    Apucate de treabp şi înoieşte blogul asta mai des. Scrii foarte bine, eşti bravo. Mă întreb de ce nu au participat la Bologovăţ 2009? Sau ai participat la altă categorie? Nu ar fi rău să pui pe blog şi ce faci la TVC21, nu toţi au postul ăsta de televiziune.
    Multă baftă în continuare şi la master şi la blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s