Nelly Ciobanu va reprezenta Moldova la Eurovision 2009

bRepublica Moldova va fi reprezentată anul acesta la concursul internaţional Eurovision Song Contest 2009, care se va desfăşura la Moscova, de interpreta Nelly Ciobanu! Cîntăreaţa a fost aleasă să ne reprezinte la Moscova de un juriu de specialitate, care este compus din interpreţi şi compozitori, de o comisie de referinţă alcătuită din reprezentanţii Companiei Teleradio Moldova şi a Companiei Orange Moldova, dar şi de telespectatori, care au avut posibilitatea să voteze prin procedura de televoting, sau să trimită un sms cu numărul piesei favorite.

eurovision_song_contest_2009_logopreviewDupă ce au fost însumate toate rezultatele, s-a stabilit că piesa Hora din Moldova, interpretată de Nelly Ciobanu a primit din partea juriului de specialitate 12 puncte, din partea juriului TRM/Orange – 12 puncte, şi din partea celor de acasă, interpreta la fel a acumulat 12 puncte.

Aşadar, piesa Hora din Moldova va fi cartea de vizită a ţării noastre la Eurovision 2009 de la Moscova. De remarcat faptul că, Republica Moldova va evolua în semifinala din 14 mai 2009. Iar dacă vom trece şi de aceasta, atunci Moldova va participa la finala concursului ce se va desfăşura la 16 mai.

Să sperăm că poate măcar Hora din Moldova va aduce Eurovisionul la Chişinău! Să ţinem pumnii pentru Nelly Ciobanu!

Anunțuri

3 comentarii

  1. Pingback: Ghicitoare 2 « Manelist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s