Busuioc TV – primul post TV muzical din ţară

from_siteBusuioc TV este primul post de televiziune de muzică autohtonă! O dată cu apariţia canalului Busuioc TV, muzica autohtonă îşi va regăsi locul cerut de telespecatori. Acest post de televiziune se va adresa tuturor categoriilor de vîrstă şi sociale, dar va viza, în mod special, amatorii de muzică bună şi de calitate. Noul post de televiziune, Busuioc TV, se va departaja de concurenţă printr-o notă mărită a interactivităţii şi va lua în calcul părerea publicului. Grila de programe va îmbina muzica autohtonă nouă şi de calitate. Busuioc TV se va putea viziona de la ora 6 pîna la 24. Iar în restul orelor emisiunile vor fi difuzate în reluare. De asemenea, canalul tv va cuprinde programe de divertisment, presărate cu mult umor şi inedit, care vor descoperi realitatea industriei musicale autohtone.
Deci, postul de televiziune Busuioc TV va apărea în curînd pe micele ecrane. El va fi primul post tv de muzică autohtonă, care o să aducă în casele noatre o doză de optimism şi veselie.

Reclame

12 comentarii

  1. eugen, se promite ca la Busuioc TV vor evolua atit interpreti de muzica populara, cit si interpreti ca Gordienco, Alexa sau Olia Tira! Nu ne ramine decit sa asteptam si sa vedem! Apropo, Busuioc TV se va lansa in luna martie

  2. In primul rind Busuioc Tv nu se bazeaza doar pe muzica populara,si noi am pus aceasta denumire deoarece ne promovam oarecum familia!acest post de tv va cuprinde toate genurile de muzica cu toti interpreetii nostri.aici vor evolua toti,fara nicio exceptie!speram si credem ca va fi un post de tv bun,inedit si unic in R.M!

  3. Super, imi place foarte mult acest post, in sfirsit pot asculta muzica buna, in limba de sta, AUTOHTONA. BRAVOOOOO!!!!Cu Busuioc TV ma trezesc si tot cu el adorm. Sarmanele persoana care locuiesc cu mine…nu pot privi nici un film…nimic in afara de acest post. Chiar va apreciez mult, faceti o treaba excelenta. Succese!!!!!

  4. noi- cei plecati din tara am indrajit-o nespus de mult pe DIANA ONOFREI-tot ce cinta ea- dar indeosebi cintecul*STRAINATATE*! Va rugam foarte mult -daca se poate sa o ascultam mai des! MULTUMESC MULT!!!

  5. Draga Busuioc TV, vreau sa-ti multumesc pentru cintecele pe care le transmiteti, sunt foarte bune. De cind ati aparut sunteti cel mai solicitat in casa noastra, avem un baietel de 2,4 ani si cum punem Busuioc TV, el indata vine cu propunerea: Hai sa dansam, hai sa dansam. Si-l luam in brate si dansam, noua nu ne este trist. Va doresc succese profesionale in continuare si multa muzica buna!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s