Hotelul Naţional a devenit Casa Fabricii de Staruri

fabrica-de-staruriDeja de o lună de zile concurenţii show-ului Fabrica de Staruri îşi duc traiul într-o adevărată Casă de Vedete! Şi această casă se află chiar în incinta Hotelului Naţional! Interesant, de ce anume acolo? Deoarece, înainte de a se începe proiectul Fabrica de Staruri se zvonea prin tîrg că va fi construită o casă specială pentru concurenţii show-ului! Dar se pare că, organizatorii şi-au schimbat viziunea şi au ajuns la concluzia că este mai bine să fie casa vedetelor într-un hotel!

Aşadar, participanţii showu-lui Fabrica de Staruri vor locui timp de 92 de zile în casă, neavînd contact direct cu lumea din afară. Ei au posibilitatea doar prin intermediul unui apel telefonic să-şi contacteze părinţii, rudele sau prietenii. Astfel, Casa de Staruri este special concepută ca o casă pentru participanţii la proiect, în aşa fel încît aceştia să aibă acces la toate echipamentele tehnice de care au nevoie pentru a putea studia în modul corespunzător. De asemenea, Casa de Staruri are şi zone care participaţilor nu li se permite să le utilizeze. Acestea sunt marcate în mod vizibil.
În Casa de Staruri concurenţii au lecţii de artă interpretativă, canto, coregrafie, limbă engleză, psihologie, dicţie, fitness şi elemente de show-business. În orice moment participanţii show-ului pot părăsi Casa de staruri sau, mai bine zis, Hotelul Naţional!

Anunțuri

5 comentarii

  1. Gutu Fabrica de staruri ii la alt post de tv nu mai face si tu reclama ca nu cred ca impart banii cu tine.
    Si casa e frumoasa doar la tv, de exemplu mesterii care au facut reparatia nu au renovat si tavanul asa ca e facut ca la Moldoveni , de unde sa le construiasca o casa noua 🙂

  2. SALUT LA TOATA LUMEA MIE MIA PLACUT FOARTE MULT ACEASTA EMISIUNE MIA PLACUT TOTI CINTARETII POATE SINT CARE NU MIAU PLACUT DELOC SAU MAI PUTIN DAR DIN PARTEA MEA VA UREZ MULTA MULTA BAFTA IN CONTINUARE. SALUT DE LA ANDRIANA DIN SATUL „TRUSENI”. VA PUP PE TOTI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s