Nici Grigore Vieru şi nici creaţia lui nu mai este!

f13508-grigore-vieru-abecedar-albinutaOdată ce am rămas fără un poet adevărat, astăzi am rămas şi fără creaţia maestrului! În ultimile zile cărţile despre Grigore Vieru sunt la mare căutare în librăriile din capitală! După trecerea în nefiinţă a marelui poet basarabean, lucrările semnate de autor au fost vîndute ca pîinea caldă din toate magazinele de cărţi din Chişinău. Motivul principal, potrivit librarilor, este că în ultimile două zile, după această mare pierdere pentru cultura ţării noastre, oamenii au realizat cît de mult le lipseşte creaţia geniului basarabean – Grigore Vieru.

grigore-vieru1În această perioadă de la mic la mare au căutat disperaţi cărţile regretatului poet, dar din păcate rafturile librăriilor din capitală au rămas goale.

Pînă la acest moment în toate librăriile stocurile de cărţi semnate de maestrul Vieru sunt lichidate. Dar nu pentru mult timp: de mîine pe rafturi vor apărea din nou lucrările luceafărului basarabean Grigore Vieru.

1 comentariu

  1. asa a fost intotdeauna, doar dupa ce pierdem pe cineva drag si pretios, incepem sa constientizam meritele sale, ii aducem elogii, ii cumparam cartile, ii oferim distinctii…dar la ce bun acum, cind nu mai este printre noi?…macar sa stim sa-i cinstim memoria si sa-l patram sufleteste pentru noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s